De gezonde kantine

Welk imago heb jij als werkgever?

Gezonde voeding is veel meer dan enkel een “vitaliteitsboodschap” of een “quick fix” tegen ziekteverzuim. Gezonde keuzes aanbieden op de werkvloer is namelijk ook een investering in je werkgeversimago.

Het vinden en behouden van goed personeel is in deze tijd een flinke opgave voor werkgevers. Daarom is bouwen aan het werkgeversimago nu een van de belangrijkste tools die je als werkgever zelf in handen hebt. Wanneer je je bewust bent van het feit dat het huidige personeel jouw visitekaartje, reclame-uiting en recruitment-factor is dan wordt de benadering op investeren in het huidige personeel in een ander perspectief gezet. Juist nu is het werkgeversimago cruciaal voor het behouden én het werven van personeel. Werkgevers die net als Inyo aandacht besteden aan het belang van balans en gezondheid en de welbekende “work-life balance” investeren in blije, gezonde en tevreden medewerkers waardoor verloop en ziekteverzuim afnemen en tevredenheid, productiviteit en werkplezier toenemen. En laat dit nou net de boodschap zijn welke jij als werkgever naar buiten wilt uitstralen, want de interne investering is de externe boodschap!

Bedrijven bestellen bij ons voor inkoopprijs en ontvangen een factuur op naam van het bedrijf. Stuur een e-mail naar hello@inyojuice.com voor aanvragen.

Waar vind je onze gezonde kantines
Anytime
Design, vormgeving en dtp.
Autoservice Robert Gortzak
Sterk in elk automerk
B&O Projectafbouw B.V.
Specialist op het gebied van binnen afbouw. 
De Geus Bouw
Productief vanaf de eerste steen.
Doets Reizen
Altijd op de eerste rij, Very VIP
Feenstra
Thuis, daar draait het om.
Richmond Interiors
Escape the ordinary.
Rietgans Makelaars
Makelaars in exclusief wonen.